lauantai 16. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä

Aurinkoisena aamuna kymmenisen Marttaa (muutaman hyvin vapaaehtoisen Martin kanssa) kurvasi Hämeenpuistoon telttaa pystyttämään ja valmistelemaan Vihreän idean keittiötä valmiiksi ravintolapäivää varten!

Ravintolapäivää on toki valmisteltu ennakkoonkin lukemattomia tunteja. Reseptejä testailtu, käytännön asioista sovittu, kauppalistaa väännetty ja muuten vain mietitty asiaa. Perjantaina oli aika ruveta kunnolla hommiin! Kokoonnuimme esivalmistelemaan ruokia ja suunnittelemaan viimeiset sotasuunnitelmat lauantaiksi.

Poimulehteä ja maitohorsmaa.
Marinoitua punasipulia.

Lauantaina oli aika toteuttaa suunnitelmat! Ruuaksi olimme valmistaneet nokkosburgereita, joko punajuuri-härkäpapupihvillä tai jauhelihapihvillä. Lisäksi väliin laitoimme coleslowta, salaattia, marinoitua punasipulia ja valkosipuli-kermaviilikastiketta. Ruokajuomaksi oli omatekemää omenamehua ja jälkiruuaksi puolukka-ruishyvettä. 

Marttojen teeman mukaisesti, ruokaa oli maustettu villiyrteillä! Coleslowsta löytyi poimulehteä, kastikkeesta maitohorsmaa ja nokkosta oli sämpylöissä sekä molemmissa pihveissä.


Martat työntouhussa tiskillä.
Grilli kuumana.
Nokkosburgeri punajuuri-härkäpapupihvillä. NAM!
Puolukka-ruishyvettä.


Kauppa kävi hyvin.
Ruoka sai kovasti kehuja ja hampurilaiset myytiinkin parissa tunnissa loppuun!
Pienet lopputuuletukset hyvin menneelle päivälle!

Isot kiitokset kaikille talkoolaisille ja asiakkaille!! Eiköhän tästä tule jonkinsortin perinne ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti